Choď na obsah Choď na menu
 


Novinky a pikošky

 

9.5.2012 Zuzkin bývalý mlati Dušana a pustí sa aj do Masláka ktorý prišiel Dušanovi na pomoc.Keď Dušan ovalí flašou po hlave, o bezvládneho útočníka sa musí postarať Maslákov špecialista -čistič z podsvetia.Cinegeho bývalá pritvdzuje a žiada od nehu náhradu za škody a hlavne tie psychické.Alica prezradí Ivane že sa chystá nadstavovať ich Panelák a že sa tam má nasťahovať jej Kubko.

 

 

3.5. 2012 Pripitý Maslák prehovára Angie aby si Milana nebrala. Keď vytriezve snaží sa všetko vyžehliť. Angelika má pre Imra prekvapenie-budú sa sťahovať do Lozorna. Veľké prekvapenie pre pani Janu , ktorým Emil zakamufloval posledný výlet do zrubu , sa obrátila proti nemu. Keď tam jeho manželka dokvitla aj spolu s Karolom snaží sa rýchlo vymyslieť novú loš. Cinegeho bývalá žena sa ozvala že chce vyplatiť za byt v ktorom žije s vrchnou a Inči. Cinege posiela svoju dcéru do Rakúska lebo inak skončia na ulici. Vysvitne že Viktória chce vlastný dom, aby mala kam ujsť keď bude treba.Jurij si vydýchne,lebo mal strach že s ním Viktória nechce bývať.Dušan sa osobne zapojil do stavebných prác na byte a zapriahol aj Paťa. Zuzka si bola pozrieť svoje budúce obydlie tiež.  ostala s toho mierne nešťastná. Monča a Feďo riešia svoju zúfalú situáciu,lebo ani jednému sa nechce dariť.

 

2.5.2012        Pani Jana zahnala Emila do kúta a chce od neho vedieť ,kde bol. Emil vytrvalo    zatĺka, že bol na burze odznakov. Betka dostala predčasné kontrakcie, ale našťastie sa ich podarilo zastaviť. Soňa chce aby Zuzka začala prispievať na domácnosť. Dušan všetkých utešuje, že ich bytík  bude už hotový. Dokonca vie ako ho prerobiť na dvojizbák.Maslák žiada Angie aby si Milana nebrala.